Hegyikristály

A hegyikristály minden gyógykövek „leggyógyítóbbika”: fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test minden funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógyító kövek egyikének számít. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz. Hegyikristállyal bármely más követ feltölthetünk.

Szinte lehetetlen felsorolni a hegyikristály összes gyógyhatását, hiszen minden területre hat. Néhány ezek közül:

Szem: erősítő, gyulladásgátló; a hosszú olvasás, vezetés, képernyő előtt töltött idő utáni fáradság esetén, szürke és zöldhályog ellen;  tisztítja a könnycsatornákat.

Bőr: pattanások, vérzések, égési sérülések, ekcéma, hegesedési zavarok, bőrallergiák, csalánkiütés, bőrkiütések ellen.

A hát és az ízületek: ízületi gyulladás, a gerincoszlop tartáshibáinak korrigálása, porckorong panaszok, csípőgyulladás, lumbágó, a hát erősítése, hátfájás, gerincoszlop általános erősítése.

Vér: véredények tágítása, véredények szűkülése ellen, fehérvérsejt-képződés.

Belek: hashajtó, szabályozza az emésztést, a bélgörcsöket enyhíti, optimalizálja a gyomor működését, gyomorpanaszoknál, – fekély és -fájás estén, hasmenéses betegségeknél is hasznos.

További alkalmazási lehetőségek: ellenálló képesség növelése; testi, lelki és szellemi kimerültség ellen; nyugtató; daganatoknál; egyensúlyi zavarok esetén; lázcsökkentő; görcsök, rángógörcsök (epilepszia) esetén, élénkíti a pajzsmirigy tevékenységét; szédüléskor, ájuláskor; harmonizálja a két agyféltekét; erősíri az agyalapi mirigyet; anyagcsere élénkítésére; negatív energiák levezetése; az aura tisztítása, erősítése és védelme;  a felettes tudat aktiválása; segítség az ellazuláshoz; a személyiség fejlődésének elősegítése; az intuíció javítása, telepátia és tisztánlátás; mediális tevékenység kifejlődése; lelki sebek gyógyítása; a káros környezeti sugárzások csökkentése; a negatív energiáktól való védelem.

termékek