Kategória: ásványok

Apatit

Az apatit minden terület működését fokozza! Javítja az ellenáló képességet, erősíti az idegeket. (tovább…)

Teljes leírás

Rodonit

A rodonit autoimmun- betegségek, genetikus betegségek, pajzsmirigy zavarok, hegesedési zavarok,
asztma, ekcéma, gyomorfekély, de sclerosis multiplex vagy parkinzon-kór ellen is használhatjuk. (tovább…)

Teljes leírás

Akvamarin

Az akvamarin szabályozza és javítja a test mirigyeinek működését. Sikeresen alkalmazható pajzsmirigyproblémákra, gyulladások kezelésére. (tovább…)

Teljes leírás

Hematit

A hematitot sokan „vérkőként” ismerik. Magas vastartalma pozitív hatással van a vérképre, még anémia (vérszegénység) esetén is hatásosnak bizonyul. (tovább…)

Teljes leírás

Malachit

A malachit nagyon érzékeny kő, lehetőleg ne érintkezzen vízzel, és ne tegyük a napra sem. Feltöltéséhez alkalmazzunk hematitot vagy hegyikristályt. (tovább…)

Teljes leírás

Napkő

A napkő hatásos a krónikus asztmával szemben. Erősíti a vegetatív idegrendszert, elmulasztja a félelmeket és a depressziót, optimizmussal tölt el. A napfonat-csakra fájdalmait és problémáit orvosolja. A szív erősítésére, szívritmus egyenletessé tételére éppúgy használhatjuk, mint minden egyéb szívproblémára. Meleg, lágy kisugárzása fáradtság esetén új energiával tölt el. Enyhíti a vesepanaszokat és a köszvényt, illetve a kötőszövet problémáit. Megszünteti a negatív érzelmeket, az aggodalmat, visszaadja saját kilétünk érzetét.

Teljes leírás

Citrin

A citrin a gyomor és a belek problémáin segít: felfúvódás, teltségérzet, gyomorgörcsök estén alkalmazzák. Hatással van a hasnyálmirigyre, és igen hasznos cukorbetegségnél. Csökkenti a koleszterinszintet, segíti a szervezet méregtelenítési és tisztulási folyamatait. Hat a bőr tisztátalansága, sőt a fejsömör ellen is. – Igen hasznos segítség a citrin a diéta során, mivel segíti a méreganyagok kiválasztását. Oldja az energiarendszer blokádjait, kedélyjavító, és hat a depresszió ellen. (tovább…)

Teljes leírás

Jáspis

Ha jobban utánanézünk a jáspis-csoport speciális hatásainak, megállapíthatjuk, hogy jóformán minden területen egyaránt alkalmazhatjuk e követ. E kövek erősítik az ellenálló erőt, segítik az emésztést, alkalmazhatók hasi gyulladások, felfúvódások esetében; erősítik a hólyagot, segítenek a vesebetegségek, vesekövek, bélfekélyek, vastagbélgyulladás esetében, szabályozzák a bélmozgást, erősítik az egész bélrendszert, segítenek vékonybélgyulladás, hasmenés esetén, oldják a véralvadékot, a vércukorszintre gyakorolt hatásuk miatt nagyon hasznosak a cukorbetegek számára, csökkenti a vérzéseket, segítenek a menstruációs panaszoknál, a terhességi hányingernél, megkönnyítik a szülést, erősítik az ellenálló erőt, fokozzák az aktivitást, elősegítik a kiegyensúlyozottságot, megnyugtatnak, segítenek húgyhólyag- panaszoknál, növelik a lelkierőt, újult életerőt adnak, segítenek májbántalmak esetén, a klimax időszakában, szabályozzák a gyomorsavat, segítenek gyomorfájás és gyomorhurut, Crohn-betegség esetén, gyorsítják a regenerációt, belső nyugalmat adnak, segítenek a skizofréniánál.

Teljes leírás

Rózsakvarc

A rózsakvarc a legismertebb kövek közé tartozik, s ennek is talán sokoldalú hatása a magyarázat. Felhasználási területeinek rövid összefoglalása:

A lelki terhek megszüntetése, megszünteti az agressziót erőszakos jelenetekkel tarkított rémálmok esetében, vérszegénység ellen, szívtáji fájdalom esetében, félelmi állapotokban, segít a harag feldolgozásában, erősíti az ereket, segít asztma esetében, nyugtatja és enyhíti a kedélyállapotot, mozgási és egyensúlyi zavaroknál, vérbetegségeknél, petefészelgyulladásnál, petevezetékgyulladásnál, vastagbélbetegségeknél, a termékenység fokozására, visszaállítja a lelki egyensúlyt, erősíti a szívet, megelőzi a szívbajokat, növeli a bátorságot, fokozza a szeretetet, szerelmi bánat ellen, leukémia esetében, menstruációs zavaroknál, migrénnél, negatív rezgések és energiák ellen, erősíti az idegeket, fokozza a romantikát, alvási zavarok és álmatlanság esetében, segíti az alkotó gondolatokat.

termékek

Teljes leírás

Obszidián

Obszidián fajták: aranyobszidián, fekete obszidián, füstobszidián, hópehely-obszidián, mahagóni-obszidián

Az obszidiánok antibakteriális hatásuknak köszönhetően gyorsítsák a sebek gyógyulását, és hatásosak a gyulladásokkal szemben. Pozitívan hatnak allergia esetén. Minden síkon oldják és megszüntetik az energiaáramlás blokádjait. Jó földelők, félelmek és depresszió ellen is használhatók. Élénkítik az emésztést. Csont-, lágyék- és izomfájdalmak, illetve gyulladások esetén is hasznosak. Segítenek a sokk és traumák feloldásában, a testi és lelki fájdalmakat pedig egyaránt elmulasztják. Segítségével aktiválhatjuk a tudat felettinket, illetve emlékezetünkbe idézhetjük az elfojtott tudatalatti tartalmakat. Segíti a tisztánlátás képességét.

termékek

Teljes leírás